Το νέο φοιτητικό συμβούλιο της Προοδευτικής Κ.Φ. που εκλέγηκε στην 25η Συνδιάσκεψη του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ, στην πρώτη του συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 29/7/18, εξέλεξε τη Γραμματεία του Φ.Σ. και τον επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ..

Επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ. επανεκλέγηκε ο Χρυσόστομος Παναγή  (επισυνάπτεται βιογραφικό) για τρίτησυνεχή χρονιά. Τη Γραμματεία του Φοιτητικού Συμβουλίου αποτελούν οι: Αθανασίου Γιάννος, Αθηνή Παναγιώτης, Αποστόλου Μάριος, Δημητρίου Άγγελος, Ιγνατίου Ανδρέας, Κουσπής Μάριος, Νέστορος Ξένιος, Παναγή Χρυσόστομος, Παναγιώτου Παναγιώτης, Πανταζής Χαράλαμπος, Παφίτης Δημήτρης, Σκαρπάρης Παναγιώτης, Σόλωνος Ανδρέας, Στεφανής Ανδρέας, Χαραλάμπους Φωτεινή, ΧατζηγεωργίουΣταύρος, Χριστοδούλου Αβράμης

Βιογραφικό Χρυσόστομου Παναγή

Ο Χρυσόστομος Παναγή γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1988 και κατάγεται από τον Αστρομερίτη και από το κατεχόμενο χωριό Συγχαρί. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Παγκόσμια Ιστορία από το Πανεπιστήμιο Birkbeck, University of London και μεταπτυχιακό τίτλο στα Αναλυτικά Προγράμματα και Συγκριτική Παιδαγωγική από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, αναμίχθηκε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα αναπτύσσοντας δράση μέσα από τις τάξεις της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών όπου διετέλεσε Τοπικός Γραμματέας και Οργανωτικός Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ιωαννίνων και μέλος της Τοπικής Επιτροπής της Τ.Ο. Ηνωμένου Βασιλείου. Ακόμη διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Σ.Κ.Φ.Σ. Ιωαννίνων. Επίσης είναι μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου από το 2009 και μέλος της Γραμματείας του Φοιτητικού Συμβουλίου από το 2014.

Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2015, ενώ εκλέγηκε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ το 2016.

Γραφείο Τύπου

30/7/2018