Ως Προοδευτική Κ.Φ., συγχαίρουμε όλους όσοι εξασφάλισαν θέση στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου και ευχόμαστε κάθε καλό στην καινούρια αρχή, η οποία είναι γεμάτη προκλήσεις και προοπτικές. Συγχαίρουμε επίσης και όσους δεν εξασφάλισαν θέση για τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές, για εξεύρεση διαμερίσματος, συγκατοίκου, διαμονή στις φοιτητικές εστίες καθώς και  παροχή  πληροφοριών για τις διαδικασίες  της κράτησης θέσης αλλά και για βελτίωση της θέσης που εξασφάλισαν μέσω της Β’/Γ’ κατανομής και των Ειδικών Κριτηρίων.  Επίσης είμαστε στη διάθεση όλων για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνά ο τόπος μας  και ο λαός μας, το δικαίωμα μας στη μόρφωση και συγκεκριμένα στη δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ότι πιο σημαντικό μπορούμε να έχουμε. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύει η κυπριακή κοινωνία, απαιτούν από όλους μας να αντισταθούμε σε όσους θέλουν να  καταργήσουν το δικαίωμα μας σε σπουδές με αξιοπρέπεια.

Διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σε όλους τους φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Ευθύνη και καθήκον μας είναι να είμαστε συνοδοιπόροι από την αρχή μέχρι το τέλος , στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στον καινούριο κύκλο που ανοίγεται.

Πληροφορίες:

Γραφεία Προοδευτικής Κ.Φ. 22377315 / 25558866

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παναγιώτης Αθηνή 99846911 / Φωτεινή Χαραλάμπους 99264876

ΤΕ.ΠΑ.Κ. : Αντρέας Ιγνατίου 99364038/ Ξένιος Νέστορος 99271127

Α.Ξ.Ι.Κ. :Χριστόδουλος Ιωάννου 99822034

 

Γραφείο Τύπου

6/7/2018