Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 04/01/2019, στην παρουσία του επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ. και μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Χρυσόστομου Παναγή, το 8ο ετήσιο Ακτιβ της Προοδευτικής Κ.Φ. Στα πλαίσια του Ακτίβ βραβεύτηκαν οι Τοπικές Οργανώσεις οι οποίες κάλυψαν το στόχο τους στην Οργανωτική Εξόρμηση, που διεξήχθηκε κατά το χειμερινό εξάμηνο. Την παρουσία τους στο Ακτίβ, έδωσαν αντιπρόσωποι της Προοδευτικής Κ.Φ. από όλους τους χώρους σπουδών στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ. συν. Χρυσόστομος Παναγή, απηύθυνε χαιρετισμό στα στελέχη της οργάνωσης μας για τη δράση που επιδεικνύουν καθημερινά σε όλους τους χώρους σπουδών, συνεχίζοντας να κρατούν ψηλά το λάβαρο του ανθρώπου. Παράλληλα τόνισε την ανάγκη για ακόμα πιο εντατική δουλειά με την έλευση του 2019, με πρώτο στόχο την ανατροπή των αντιφοιτητικών και αντιλαϊκών πολιτικών και επισήμανε την ανάγκη ισχυροποίησης ευρύτερα της Προοδευτικής Κ.Φ. Στόχος της οργάνωσης μας να είναι και φέτος η μαζικοποίηση της ΕΔΟΝ και του οργανωμένου αγώνα ως το μόνο δρόμο για να μπορεί η νεολαία να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Η Προοδευτική Κ.Φ. αποτελεί τη μόνη δύναμη διεκδίκησης ανάμεσα στη φοιτητιώσα νεολαία του τόπου μας, όπου οι φοιτητές μπορούν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους για σπουδές με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Επιπλέον μέσα από τον αντικατοχικό μας αγώνα, να γίνουμε η γενιά της απελευθέρωσης και της επανένωσης του τόπου και του λαού μας, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, κόντρα στον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία και τη διχοτόμηση.

Το Ακτίβ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Τοπικών Οργανώσεων, που κάλυψαν το στόχο τους στην Οργανωτική Εξόρμηση, καθώς και της Τοπικής Οργάνωσης με τα περισσότερα νέα μέλη.

Γραφείο Τύπου

07/01/2019