Πραγματοποιήθηκαν στις 29 Νοεμβρίου 2018, οι τμηματικές εκλογές του Πανεπιστημίου Frederick, για ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στα όργανα του Πανεπιστήμιου. Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν ξανά την Προοδευτική Κ.Φ. ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στις συνειδήσεις των φοιτητών, με ποσοστά πέραν του 77% στα Τμήματα και τις Σχολές και πέραν του 78% στη Σύγκλητο και το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου.

Πιο αναλυτικά:

Με τα πιο πάνω αποτελέσματα η Προοδευτική Κ.Φ. αναδείχτηκε πρώτη δύναμη σε 12 από τα 14 Τμήματα και στις 5 Σχολές.

Το αποτέλεσμα στις Τμηματικές εκλογές, επιβεβαιώνει το ποιοι είναι ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ 365 μέρες το χρόνο. Η εκλογική διαδικασία δεν αποτελεί το τέλος της δράσης μας. Με τη δύναμη που μας έδωσαν οι φοιτητές θα συνεχίσουμε με ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, μέσα από τα όργανα του πανεπιστημίου για ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων στα Τμήματα και τις Σχολές αλλά και ενδυνάμωση των διεκδικήσεων μας, με επίκεντρο τα συμφέροντα των φοιτητών και το κοινωνικό αγαθό της Παιδείας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέσα στο πανεπιστήμιο, στο πλευρό των συμφοιτητών μας, στήριγμά τους στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματά τους.

Ευχαριστούμε όλους τους συμφοιτητές μας που στήριξαν την Προοδευτική Κ.Φ. . Παράλληλα αντιλαμβανόμενοι τα καλέσματα των καιρών που περνά η νέα γενιά του τόπου μας, ειδικά στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, κάνουμε ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους τους συμφοιτητές μας, ακόμα και αυτούς που για τους δικούς τους λόγους δεν μας στήριξαν, να δώσουμε μαζί τους νέους αγώνες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας, γιατί ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Γραφείο Τύπου

30/11/2018