Εκλογή Γραμματείας και Επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ.

Το νέο φοιτητικό συμβούλιο της Προοδευτικής Κ.Φ. που εκλέγηκε στην 27η Συνδιάσκεψη του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ, στην πρώτη του συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 02/08/2020, εξέλεξε τη Γραμματεία του Φ.Σ. και τον επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ..

Επικεφαλής της Προοδευτικής Κ.Φ. επανεκλέγηκε ο Αντρέας Σόλωνος (επισυνάπτεται βιογραφικό) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τη Γραμματεία του Φοιτητικού Συμβουλίου αποτελούν οι: Ανδρονίκου Κυριάκος, Αντούνας Καλλής, Αποστόλου Μάριος, Γερολατσίτης Αλέξανδρος, Δαμιανίδης Μιχάλης, Δημήτριου Άγγελος, Ευσταθίου Χάρις, Ιωάννου Ειρήνη, Κονόμου Πέτρος, Κωνσταντίνου Αδάμος, Παναγιώτου Μαρίνα, Πανταζής Χαράλαμπος, Σκαρπάρης Παναγιώτης, Σόλωνος Αντρέας, Στεφάνης Αντρέας, Χριστοφόρου Λένος, Χρυσάνθου Κωνσταντίνα.

Βιογραφικό Αντρέα Σόλωνος

Ο Αντρέας Σόλωνος γεννήθηκε στην Έγκωμη το 1991 και κατάγεται από την Ευρύχου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, αναμίχθηκε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα αναπτύσσοντας δράση μέσα από τις τάξεις της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών όπου διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Πανεπιστημίου Κύπρου. Ακόμη διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Φοιτητικής Ένωσης Πανεπιστημίου Κύπρου, εκπρόσωπος φοιτητών στα Συμβούλια της Πολυτεχνικής Σχολής και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος και  μετέπειτα Γενικός Γραμματέας της ΠΟΦΕΝ από το 2016 μέχρι το 2018. Επίσης είναι μέλος της Γραμματείας του Φοιτητικού Συμβουλίου από το 2016. Είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2016, ενώ εκλέγηκε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ το 2018.

Γραφείο Τύπου

03/08/2020