Στις 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της φοιτητικής ένωσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου. Οι φοιτητές με την ψήφο τους ισχυροποίησαν την Προοδευτική Κ.Φ. και της έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει με ακόμη περισσότερο σθένος για νέους αγώνες και κατακτήσεις. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν:

ΠPOOΔEYTIKH Κ.Φ. 289 ΨHΦOYΣ 39,53% (+4,71%) 8 έδρες (+1 έδρα)
Πρωτοπορία 442 Ψήφους 60.47% (-4,71%) 11 έδρες (-1 έδρα)

Η άνοδος στις φοιτητικές εκλογές αποδεικνύει ότι οι φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συστρατεύονται με την Προοδευτική και αντιστέκονται στην αισχροκέρδεια που υπόκεινται. Σημαίνει ταυτόχρονα ότι αγκαλιάζουν τις δίκαιες διεκδικήσεις μας για τερματισμό του κουτσουρέματος της φοιτητικής μέριμνας και συνάμα επέκτασή της, για μείωση των υπερβολικών διδάκτρων και εναντιώνονται  στις αντιφοιτιτικές πολιτικές της κυβέρνησης

Ως Προοδευτική Κ.Φ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμφοιτητές μας για τη στήριξη τους και να τους υποσχεθούμε, το αυτονόητο για εμάς, ότι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα στο φοιτητή 365 μέρες τον χρόνο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μπροστάρηδες για το δικαίωμα μας στην μόρφωση, θα συνεχίσουμε παλεύοντας για λύση και επανένωση του τόπου και του λαού μας.Όλους τους αγώνες τους δίνουμε μαζί!

Γραφείο Τύπου

17/05/2019

Attachments area

ReplyForward