Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Κ.Φ. του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου.  Έγινε αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, στην παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της παράταξης. Σήμερα, όπου ολόκληρη η κοινωνία και ιδιαίτερα οι φοιτητές δέχονται ολομέτωπη επίθεση από τις αντιλαϊκές πολιτικές της Κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, η ενδυνάμωση της Προοδευτικής Κ.Φ. αποτελεί τη μόνη επιλογή αντίστασης και διεκδίκησης για τους φοιτητές και τις οικογένειες μας.

Στη Γενική Συνέλευση, έγινε εκτενής πολιτική ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις από το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ και Επαρχιακή Γραμματέα της ΕΔΟΝ Λεμεσού, συν. Ανθούλα Μενελάου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Κυπριακό και στη θέση μας για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, στα πλαίσια της μόνης εφικτής λύσης, της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, στην Οικονομία, στις γενικότερες εξελίξεις ανά το παγκόσμιο καθώς και στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μάη, με στόχο την ισχυροποίηση του ΑΚΕΛ στο Ευρωκοινοβούλιο.  ­

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους τα στελέχη της παράταξης που αποφοιτούν για την φετινή χρονιά, με την ευχή για περαιτέρω προσφορά τους στην κοινωνία και στην νέα αρχή στη ζωή τους, με φάρο τα ιδανικά της Αριστεράς.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Προοδευτικής Κ.Φ. όπου με την σειρά του εξέλεξε στη θέση του Προέδρου τον Άγγελο Δημητρίου και στις θέσεις των Οργανωτικών Γραμματέων τους Ξένιο Νέστορος και Μαρίνα Παναγιώτου.

Γραφείο Τύπου 10-04-2019